Traktorer

MF1500 - Styrka i kompaktformat
Massey Fergusons 1500-Serie är speciellt lämplig för park- och grönyteskötsel, där låg vikt och kompakta mått är viktigt.

MF3600 - En stark mångsysslare
MF 3600-serien består av robusta, slitstarka traktorer med snabb och smidig manöverbarhet. Dessa starka små maskiner har konstruerats för att klara av ett stort antal arbetsuppgifter inom lantbruk, parkförvaltning och olika specialistområden på ett enkelt, kostnadseffektivt sätt i en rymlig och bekväm arbetsmiljö.

MF5600 - En ny generation traktorer
MF 5600-serien är den perfekta "kör varsomhelst, gör vadsomhelst"-traktorn, med funktioner som är särskilt konstruerade för din verksamhet inom växtodling, boskapsskötsel eller blandjordbruk. Seriens innovation är tydlig i den kompakta och moderna hytten och motorhuven med utmärkt sikt, hydrauliken med sin perfekta prestanda och den omisskännliga Massey Ferguson-stilen.

MF6600 - En nyhet värd att testa
Traktorerna i MF 6600-serien har en kort hjulbas och en böjd chassi- och motorhuvskonstruktion som garanterar en av marknadens bästa vändradier. Den lätta konstruktionen och den kraftfulla motorn betyder att alla modeller har ett högt effekt/vikt-förhållande som ger en utmärkt kapacitet för många olika användningsområden.

MF7600 - Mångsidighet och styrka
Den nya modellserien från Massey Ferguson MF 7600-serien är en serie mångsidiga traktorer som erbjuder ny teknik i stora mått paketerade i ett tilltalande format. De nya modellerna ger dig som kund stora valmöjligheter att hitta just den produkt du söker i en traktor. 

MF8600 - En stordragare av rang
Massey Fergusons flaggskepp i 8600-serien kommer helt enkelt att sluka hektar! Utrustade med MF:s unikt effektiva steglösa transmission Dyna-VT och DTM erbjuder den högsta specifikationsnivå. Dessa enorma kraftpaket erbjuder massor med arbetskapacitet – maskiner som du verkligen kan lita på, när det krävs som mest, vid kritiska tidpunkter av intensivt fältarbete. Luta dig tillbaka i hyttens toppkomfort och låga ljudnivå och njut av en prestanda i toppklass och en garanterad återbetalning på din investering. Du har alltid läget under kontroll.